Apply now »
Posting Date:  22 Aug 2024
Location: 

Hagan, NO

Entity / company:  Ringnes

Industrimekaniker

Norges største drikkevareselskap søker industrimekaniker.

Ønsker du å bli en del av Norges største drikkevareselskap hvor du både får anvendt og utviklet din kompetanse innen elektro og mekanikk?

 

Nå styrker Ringnes sitt vedlikeholdsteamet og vi søker deg som har fagbrev som industrimekaniker eller andre relaterte mekaniske fag. Som industrimekaniker hos oss vil du være en viktig bidragsyter for å sikre at den norske befolkning får drikkevarer til store og små øyeblikk. Ditt ansvar vil være å sikre stabil drift ved å utføre forebyggende vedlikehold, forbedringsarbeider og bidra til  gjennomføring av mindre prosjekter. Du vil på sikt også bli maskineier til noen utvalgte maskiner og ha stor påvirkning på å utforme vedlikeholdsplaner og sikre korrekt reservedelsbeholdning.

 

Du vil få en variert arbeidshverdag med oppgaver knyttet til prosessutstyr i brygghuset, produksjonsutstyr og pakkemaskiner i tapperiene, samt robotteknologi og transportsystemer i vårt helautomatiske lager.

 

Hos oss vil du få muligheten til å bli en del av et faglig dyktig team og sikre at kvalitetsvarer som Solo, Pepsi MAX og Frydenlund produseres effektivt. Gjennom 140 år har våre medarbeidere kontinuerlig arbeidet med å tilby produkter av høy kvalitet. For å kunne fortsette å levere høy kvalitet søker vi deg som vil være med å styrke vårt team, er faglig engasjert og som ønsker å utvikle seg.

 

Stillingen rapportere til Technical Team Lead og inngår i skiftordning.

Nysgjerrig på rollen? Ta gjerne en telefon til oss for en uforpliktende prat og vi kan gi deg et bedre innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss.

 

Som vedlikeholdstekniker/industrimekaniker i Ringnes vil du bidra til å:

  • sørge for sikker og optimal drift gjennom daglig forebyggende vedlikehold
  • foreslå og bidra til forbedringsarbeider
  • være en ressurs for gjennomføring av prosjekter og ombygginger
  • sørge for erfaringsoverføring gjennom hendelsesrapportering i felles skiftrapport
  • utveksle vedlikeholdsfaglig kompetanse med kollegaer i vedlikehold, lager og produksjon

 

Vi ser etter deg som har et sterkt engasjement for faget og viser eierskap til de oppgavene som følger med rollen. Arbeidshverdagen er preget av variasjon og du må evne å jobbe selvstendig og ta ansvar for at oppgaver fullføres. Stillingen krever fagbrev innen mekaniske fag, fortrinnsvis industrimekaniker. Erfaring fra vedlikeholdsarbeid i produksjons- eller verkstedsmiljø og kjennskap til Lean TPM-metodikk er en fordel. For at vi skal kunne samarbeide effektivt er det nødvendig at du snakker flytende norsk og gjerne har skriftlig og muntlig engelsk ferdigheter.

 

Vi tror du trives og lykkes best i rollen om du evner å samarbeide godt på tvers av funksjoner og arbeidsområder og har et ønske om å utvikle dine ferdigheter ytterligere. Gjennom god og tydelig kommunikasjon bidrar du til at teamet samarbeider godt og effektivt. I tillegg skal du ha stor grad av gjennomføringsevne i et miljø som er preget av høyt tempo med spennende arbeidsoppgaver.

 

Velger du oss, får du:

  • Muligheten til å jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer
  • Grundig og god opplæring av dyktige og engasjerte kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, både nasjonalt og internasjonalt gjennom Carlsberg Group
  • Tilgang på treningsfasiliteter i våre lokaler
  • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i en virksomhet med kunnskap og kompetanse bygget opp gjennom 140 år
  • Jobbe med de beste folka i bransjen, i ett inkluderende og mangfoldig miljø med stor takhøyde

 

For oss handler suksess om en mangfoldig og rik sammensetning av både mennesker, merkevarer og produkter. Hos Ringnes og i Carlsberg ønsker vi å rekruttere og utvikle mennesker inn i et inkluderende fellesskap som dyrker rettferdighet, mangfold, likestilling, og kulturell forståelse. Ved å høste fra ulike perspektiver og erfaringer mener vi at vi vil oppnå et konkurransefortrinn i markedet, og samtidig bygge en organisasjon som er klar for morgendagens utfordringer og vekst.

 

Høres dette ut som en spennende mulighet for deg? Vi vil gjerne høre fra deg. Send oss din søknad og CV så snart som mulig. Vi kaller inn kandidater fortløpende til intervjuer, så send gjerne din søknad snarest. Endelig søknadsfrist er 03.10.2024

 

Har du spørsmål til stillingen eller ønsker å høre mer om Ringnes kan du kontakte en av våre Technical Team Leads, Ronny Pedersen, tlf: 469 21 723 eller Chris Rene Persson på tlf: 482 99 961. 

Apply now »