Apply now »
Posting Date:  16 Sep 2024
Location: 

Oslo, NO

Entity / company:  Ringnes

E-commerce Specialist

E-commerce Specialist

 

Har du et brennende engasjement for digital markedsføring og har en sterk interesse for å forbedre kundeopplevelsen på nett? Da kan du være den vi ser etter.

 

Ringnes søker nå en kreativ og analytisk person til rollen som E-commerce Specialist. Rollen inngår i vårt Online Sales Team, som har ansvar for å utvikle og optimalisere vår nettbutikk for noen av Norges mest kjente merkevarer.

 

Vi ser etter en entusiastisk og nysgjerrig person med høy gjennomføringskraft og stor arbeidskapasitet. Med din evne til å ta initiativ og din kreative tilnærming, kombinert med strukturerte og analytiske ferdigheter, vil du kunne utgjøre en betydelig forskjell i rollen som E-commerce Specialist. Ved å ha hovedansvaret for våre online kampanjer, vil du ha en sentral rolle i å nå våre salgsmål. Gjennom et tett samarbeid med Digital Growth teamet i Carlsberg Group og de andre Carlsberg-markedene i Vest-Europa, vil du også være med på å utvikle løsninger som vil løfte nettbutikken til nye høyder.

 

Som E-commerce Specialist vil du:

  • Utvikle og implementere nettbutikkens aktivitets- og kampanjeplaner.
  • Sikre at produktlanseringer er korrekt plassert og tilgjengelige i nettbutikken.
  • Analysere kampanjeresultater og foreslå forbedringer.
  • Produsere og publisere innhold som engasjerer våre kunder
  • Bidra med å videreutvikle nye funksjoner som vil skape gode kundeopplevelser.
  • Samarbeide tett med Channel Development, KAM og Salg.

 

Vi tror du vil lykkes i rollen om du har sterk interesse og forståelse for e-handel og digital utvikling. Du er kreativ, har et godt øye for visuell kommunikasjon, og jakter stadig nye måter å forbedre kundeopplevelsen på. Du har solide analytiske ferdigheter og trives både med samarbeid og selvstendig arbeid.

 

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:

  • Utdanning innen markedsføring, kommunikasjon, e-handel eller tilsvarende, fortrinnsvis på bachelor-nivå.
  • Minst 1 års arbeidserfaring fra lignende roller, gjerne innen digital markedsføring, salg eller e-handel.
  • Erfaring med verktøy som Google Analytics og Adobe Photoshop er en fordel, men ikke et krav.
  • Gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk.

 

For oss handler suksess om en mangfoldig og rik sammensetning av både mennesker, merkevarer og produkter. Hos Ringnes og i Carlsberg ønsker vi å rekruttere og utvikle mennesker inn i et inkluderende fellesskap som dyrker rettferdighet, mangfold, likestilling, og kulturell forståelse. Ved å høste fra ulike perspektiver og erfaringer mener vi at vi vil oppnå et konkurransefortrinn i markedet, og samtidig bygge en organisasjon som er klar for morgendagens utfordringer og vekst.

 

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Vi kaller inn kandidater fortløpende til intervju så send gjerne din søknad snarest.

Søknadsfrist 20.10.2024. Ta gjerne kontakt med Benedicte Kortevdt Laborg på tlf 47 994 57 595 for mer informasjon om stillingen.

 

Apply now »